Danalock: entity_not_found

Hi,
I’ve paired the Danalock v3 and here is the database:

{"id":1,"type":"Coordinator","ieeeAddr":"0x00124b00194a063e","nwkAddr":0,"manufId":0,"epList":[1,2,3,4,5,6,8,11,110],"endpoints":{"1":{"profId":260,"epId":1,"devId":5,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{},"binds":[]},"2":{"profId":257,"epId":2,"devId":5,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{},"binds":[]},"3":{"profId":261,"epId":3,"devId":5,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{},"binds":[]},"4":{"profId":263,"epId":4,"devId":5,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{},"binds":[]},"5":{"profId":264,"epId":5,"devId":5,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{},"binds":[]},"6":{"profId":265,"epId":6,"devId":5,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{},"binds":[]},"8":{"profId":260,"epId":8,"devId":5,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{},"binds":[]},"11":{"profId":260,"epId":11,"devId":1024,"inClusterList":[],"outClusterList":[1280],"clusters":{},"binds":[]},"110":{"profId":260,"epId":110,"devId":5,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{},"binds":[]}},"interviewCompleted":false,"meta":{}}
{"id":2,"ieeeAddr":"0x000b57fffe59d4c5","nwkAddr":30394,"manufName":"Danalock","powerSource":"Battery","modelId":"V3-BTZB","epList":[1],"endpoints":{"1":{"epId":1,"inClusterList":[],"outClusterList":[],"clusters":{"genBasic":{"attributes":{"manufacturerName":"Danalock","modelId":"V3-BTZB","powerSource":3}},"genPollCtrl":{"attributes":{"65533":1,"checkinInterval":14400,"longPollInterval":20,"shortPollInterval":2,"fastPollTimeout":40}},"closuresDoorLock":{"attributes":{"1":0,"65533":1,"lockState":1,"actuatorEnabled":0,"numOfLockRecordsSupported":17918,"numOfTotalUsersSupported":0,"numOfPinUsersSupported":0,"numOfRfidUsersSupported":0,"numOfWeekDaySchedulesSupportedPerUser":0,"numOfYearDaySchedulesSupportedPerUser":0,"numOfHolidayScheduledsSupported":0,"enableLogging":1,"operatingMode":0,"zigbeeSecurityLevel":0,"alarmMask":65535,"rfOperationEventMask":65535,"manualOperationEventMask":65535}},"haDiagnostic":{"attributes":{"65533":1,"averageMacRetryPerApsMessageSent":1,"lastMessageLqi":140,"lastMessageRssi":-65}}},"binds":[]}},"interviewCompleted":false,"meta":{"configured":1}}

First: when I open the /opt/zigbee2mqtt/data/database.db file I get

"/opt/zigbee2mqtt/data/database.db" [Incomplete last line] 2 lines, 898964 characters

Second: when I issue the command

mosquitto_pub -h 127.0.0.1 -t "zigbee2mqtt/0x000b57fffe59d4c5/set" -m "{\"state\":\"UNLOCK\"}"

In the log I get

Dec 01 15:55:58 raspberrypi npm[1025]: zigbee2mqtt:debug 2019-12-01T15:55:58: Received MQTT message on 'zigbee2mqtt/0x000b57fffe59d4c5/set' with data '{"state":"UNLOCK"}'
Dec 01 15:55:58 raspberrypi npm[1025]: zigbee2mqtt:info  2019-12-01T15:55:58: MQTT publish: topic 'zigbee2mqtt/bridge/log', payload '{"type":"entity_not_found","message":{"friendly_name":"0x000b57fffe59d4c5"}}'
Dec 01 15:55:58 raspberrypi npm[1025]: zigbee2mqtt:error 2019-12-01T15:55:58: Entity '0x000b57fffe59d4c5' is unknown
Dec 01 16:00:39 raspberrypi npm[1025]: zigbee2mqtt:debug 2019-12-01T16:00:39: Saving state to file /opt/zigbee2mqtt/data/state.json

What could the problem be?
Thanks

Well, I dont know exactly, but it says ”interviewCompleted”: false. Although it also says ”configured”: 1.

The friendly name may not really have been set in the database.

I would stop zigbee2mqtt, edit the database to say “configured”: 0 (I don’t know what the other problem with the database file is though), and restart while activating the lock manually a couple of times.